Coola Spel » Bilspel » Motorkross
8 / 10 - 1607

Motorkross

Motorkross (Motocross) Dessa häftiga motocross-spel handlar om skicklighet och snabbhet. Är du en tillräckligt bra förare för att balansera din båge på en stapel av trä eller tävla med din motorcykel över en grusväg i hög hastighet? Starta motorerna och gå och spela dessa coola motocross-spel!

Vår samling med motorcross-spel i Flash kommer att ge motorcykelentusiaster som älskar racing ett leende på läpparna. Vi har titlar för nya spelare liksom mer utmanande spel för folk som spelat i åratal. Det bästa är att du kan spela våra spel gratis online när du har tid över. Men kom ihåg att de kan vara beroendeframkallande och ta upp all din fritid!
I Motocross FMX är styrningen enkel, men allt handlar om tajming och utförande. Du kommer självklart att hoppa med hojen och om du trycker på sifferknapparna när du gör det så utför du olika stunter och tricks som snabbt samlar in poäng. Om du är riktigt bra kanske du vinner högsta poäng. Ett annat bra motorcross-spel i Flash som du kan spela online är Motocross Urban Fever som utspelar sig mitt i stan. För en tuffare utmaning där du kör igenom ett helt land ska du kolla Solid Rider. Du kan komma etta, tvåa eller trea men du måste placera dig för att komma vidare till nästa race. Har du det som krävs för att bli motorkrossmästare? I de här spelen får du reda på det.