Coola Spel » Pusselspel » Kedjereaktion » Murphy
7.6 / 10 - 258

Murphy

Stackars gamla Murphy. "Om något kan gå fel så kommer det förr eller senare göra det", det är så Murphys lag lyder. Och stackars Murphy får aldrig en chans. Allt går bara fel på direkten. Var snäll och hjälp honom ur knipan så gott du kan!

Känner du Murphy? Om du gör det kommer du att älska spelen vi har som är baserade på honom. Du vet vilka galna äventyr han kan hamna i, så du kan vara säker på att de här spelen leverera. Spelen har olika mål men karaktären som alla känner och älskar är densamme. Vi har också spel som liknar spel som är baserade på Murphy. Om du vill ha ett galet pusselspel, testa On Vacation. Spelstilen är simpel och enkel att lära sig, men vi tror att en massa folk kommer att älska att lösa alla de olika pusslen i det här dataspelet. Det bästa är att du kan spela alla Murphy-spelen i Flash gratis online.

Jobbar du på kontor? Då kommer du känna igen dig i Office Chaos. Inte alla kommer att förstå det här spelet men för dem som gör det kan det vara väldigt kul, särskilt på senare banor. För något liknande kan du testa Murphy's Dinner som är en annan lysande titel i den här kategorin. För Murphy-fans kommer spelen i den här kategorin sysselsätta i timtal. Vi har något för alla sorters spelare, oavsett ålder. Om du gillar att tänka och använda hjärnan, testa då någon av titlarna i den här avdelningen.