Coola Spel » Online Spel » Musik
8.4 / 10 - 2626

Musik

Musik Starta ditt eget band med dessa coola musikspel. Spela trummor, gitarr eller piano och skapa ditt eget sound. Med dessa spel kan du vara en rockstjärna utan att behöva lämna tryggheten i ditt eget rum. Rocka på!

Våra musikspel i Flash kommer att få alla som älskar melodier och bra texter att nynna med och försöka hålla takten. Vi har ett riktigt bra urval i den här kategori med spel för all sorters musikspelare. Från enklare till mer avancerade simulatorer kommer alla att hitta något de gillar. Det bästa är att du kan spela våra musikspel gratis online.
För att sätta igång kanske du kommer att gilla Punk O Matic som låter dig skapa ditt egna punkband. Låter det kul? Det är toppenkul. Får något lite tamare kan du testa Crazy Guitar Maniac 3 som låter dig testa din exakthet medan du försöker stämma en gitarr och få högsta poäng. Ju mer du spelar desto bättre kommer du att spela gitarren. Spela Piano är slutligen en bra musiksimulator som kommer att underhålla dig. Med så många av de bästa musikspelen på ett och samma ställe kommer du att behöva lägga ned tid på att gå igenom allihop och hitta din favorit. Eftersom de är gratis behöver du inte oroa dig över att testa allihopa om du har tid. De här titlarna kommer att få musikälskare som också är dataspelare att sjunga och stampa takten.