Coola Spel » Färdighetsspel » Nå andra sidan
8.7 / 10 - 2629

Nå andra sidan

Nå andra sidan Vi minns alla de gamla Frogger-spelen. Du var tvungen att vara försiktig med att inte bli påkörd av en bil när du försökte korsa vägen, som en groda. Målet med dessa spel har förändrats men vi har en massa olika spel, timmar av gammaldags kul!

Det kan vara väldigt kul att spela Flash-spel där man ska nå fram från en sida till den andra. Ju mer du spelar desto enklare blir det att veta hur man kommer från en sida av skärmen till den andra. Trots att det låter enkelt att komma till andra sidan vet du aldrig vad som kommer att hindra din väg. Det brukar inte vara rekommendabelt att spela i trafiken men i I Love Traffic kan det vara väldigt kul. I det här spelet kammar du hem poängen om du kommer över till andra sidan på kortast möjliga tid. Om du är tillräckligt bra och övar kanske du lyckas få höga poäng.
Självklart måste vi också nämna originalklassikern - Grodor. Du spelar en grön groda som ska ta sig över vägen i det här spelet. Det låter enkelt men det blir självklart svårare ju längre du kommer. Vi har även ett spel med påsktema som heter Kaniner Och Ägg. I det spelet är du en kanin som måste ta sig till andra sidan skärmen i tid. Små barn kommer att gilla att spela det här spelet, särskilt i påsktider.