Coola Spel » Tjejspel » Nagel Studio
9.4 / 10 - 12698

Nagel Studio

Nagel Studio (Nagelstudio) Kan du skapa de perfekta naglarna med dessa Nagelstudio-spel? Experimentera med olika färger för att skapa din egen stil. Driv din egen nagelsalong och var kreativ. Vet du inte om gröna naglar skulle se bra ut på dig? Med dessa Nagelstudio-spel kan du äntligen få veta!

Makeup och hårstilar är kul, men vi har några av de bästa onlinespelen inom nagelvård. Det bästa med de här spelen är att de är gratis. Det betyder att du kan ta dig tid med att designa de perfekta naglarna genom att välja färg, design, mönster och mer. När du är redo att börja om är det enkelt och ingen rengöring behövs!
Ett av våra favoritspel i den här kategorin är Fashion Nails Saloon. I det här nagelstudiospelet kan du till och med välja ut armband. Du kan spela om och om igen för att hitta på tusentals eller mer olika designer och stilar för dina naglar när du har tid. Bara fantasin sätter gränser! Samis Nagelstudio är lite annorlunda. Du måste hjälpa din chef att sätta kunderna och sedan fixa deras naglar. Överlever du till dagens ände? Ett annat bra Flash-spel i den här kategorin är Funky Nail Design. Som namnet antyder får du hitta på riktigt unika nageldesigner i det här spelet. Inget kladd och rengöring, du kan vara säker när du låter barnen leka med de här spelen. Ta dig tid och uppfinn dina drömnaglar idag!