Coola Spel » Barn Spel » Nalle Puh
8 / 10 - 2626

Nalle Puh

Nalle Puh Nalle Puh är den mest kända och sötaste björnen i världen. Nalle Puh böckerna har översatts till mer än 30 språk! Nasse, Tigger, Kanin och Puh behöver din hjälp i dessa beroendeframkallande flash-spel. Kan du hjälpa dem att lösa deras problem?

Vår kategori med Nalle Puh-spel för spelare i alla åldrar. Från enkla pusselspel till utklädnings- och sminkspel har vi ett Nalle Puh-spel för alla. Du kan spela allihopa gratis online. Om du är ett fan av Tiger eller någon annan i Puh-gänget kommer du att älska spelen i den här avdelningen. För ett roligt och enkelt spel, testa Tigger Skjutpussel. I här lilla tankenöten får du se en favoritkaraktär från Nalle Puh:s värld. Även om spelet inte är svårt tror vi ändå att det kommer att bli en hit hos alla barn som gillar showen.
För ett roligt spel med modeutklädning, testa Nasse Utklädning. Trots att karaktären kanske inte är allas favorit älskar en del barn den lilla grisen. Att få klä ut Nasse är en dröm som går i uppfyllelse för en del barn. Det här är ett säkert och roligt spel som många barn kommer att gilla en hel del. Du kommer att bli tvungen att röra dig snabbt för att få fatt på all honungen i Honungsskörd. Spelstilen är verkligen enkelt att lära sig i det här spelet, men det kan ändå vara väldigt kul för alla som gillar Nalle Puh. Lyckas du samla all "håning" i tid?