Coola Spel » Äventyrsspel » Naruto Spel
9.8 / 10 - 2930

Naruto Spel

Naruto Spel (Naruto-spel) För de få som inte känner till Naruto, det är en japansk manga om en ung ninja som heter Naruto. I denna kategori hittar du alla typer av spel baserade kring detta japanska fenomen. Du kan välja mellan Naruto RPG, Naruto stridsspel och även Naruto tävlingsspel. Eller välj inte och spela dem alla!

Anime-fan? Om du är det kommer du nog veta varför Naruto-spel i Flash är så populära online. Ta dig en titt och upptäck alla de fantastiska titlarna som vi erbjuder dig att spela gratis. Från fightspel där du sparkar och slår till strategikrigsspel och mer; vi har något för alla sorters spelare som älskar den här anime-klassikern. För ett spel med blockmatchning ska du testa Naruto Quest. Du måste matcha block med bilder på dina favoritkaraktärer från Naruto. Spelstilen är beroendeframkallande och kul. När du börjar spela kommer du inte vilja sluta tills du fått högsta poäng.
En annan titel att kolla in är Naruto War 10. Om du söker lite äventyr är det vad du kommer att finna i den här titeln. Bara de smartaste spelarna kommer kunna klara sig igenom det här spelet. Med många karaktärer från Naruto med i spelet kommer du att se någon du gillar om du är ett fan. I Naruto Ultimate Biker kommer du att race:a med en cykel som din favoritkaraktär från Naruto. Det här spelet är utmanande även om du inte är ett fan av anime-serien. Vilket Naruto-spel i Flash du än väljer att spela online tror vi att du kommer att ha det riktigt kul.