Coola Spel » Action Spel » Kämpa » Ninja
8.3 / 10 - 1127

Ninja

Ninja Ninjor är kända för att vara snabba, osynliga och dödliga. Kan du kämpa dig igenom dessa spel som en soldat från det medeltida Japan? Alla dessa spel erbjuder massor av action och ändlöst kul så se till att prova dem alla!

Vi har några av de bästa ninjaspelen i Flash. Om du gillar att hacka och meja dig igenom äventyr efter att ha smugit runt för att hitta dina fiender så kommer du att älska spelen i den här kategorin. Actionspelare kommer att ha roligt i timmar med titlarna på den här sidan. Ett av de populäraste ninjadataspelen i Flash som du kan spela online är Ninja utrensning där du är en ninjakrigare som måste smyga runt och röja fienden ur vägen innan de märker dig. Det låter enkelt men nivåerna blir svårare ju längre du kommer. Klarar du dig till slutet?
Ett annat ninjaspel med smygande fighter som du kanske kommer att gilla är Ninja 2. I det här spelet ska du rädda dina byar från plundrande inkräktare. Se till att ta guldet de lämnar när du har besegrat dem innan det försvinner. Guldet hjälper dig att höja din högsta poäng och komma med på ninjakrigarnas ledartavla. I Ninja Plus 2 måste du hitta alla mynten på en nivå för att komma vidare till nästa. Det låter enkelt men du måste förbli oupptäckt för att lyckas med ditt uppdrag. Det är detta som är utmaningen med spelet. Om du lägger ned tid på det här smygande ninjaspelet i Flash så kanske du lyckas klara dig till slutet.