Coola Spel » Sportspel » Olympic Spel
8.7 / 10 - 3074

Olympic Spel

Olympic Spel (Olympiska spel) Här hittar du alla dina favoriter bland olympisk sport! Bågskytte, Maraton och naturligtvis 110m häck. Bli den ultimata olympiska mästaren genom att slutföra alla spel!

Har du någonsin drömt om att vinna en guldmedalj? Med våra OS-spel i Flash kan du försöka ta brons, silver eller guld i en mängd olika tävlingar. För sportspelare är de här titlarna ett utmärkt sätt att fördriva tiden. Ett av de bästa OS-spelen du kan spela online är Micro Olympics. Du är ansvarig för att skjuta ut en robot ur en kanon. Det är viktigt att få både höjd och avstånd. Om du gör tillräckligt bra ifrån dig kanske du får högsta poäng. Det här är inte ett OS-spel du är van vid, men det är kul att spela.
Ett annat utmärkt sportspel är Kina 2008 som låter dig tävla i OS 2008. Styrningen är enkel men det är svårt att komma etta och vinna golfen. Om du övar tillräckligt kanske du lyckas vinna flest medaljer i alla sporterna. Om du gillar löpningsspel borde du testa Sprinterspel som låter dig göra ett desperat försök att vinna loppet. Det här är ett av våra bästa OS-spel i Flash som du kan spela online. Det bästa är att det är gratis att spela alla titlarna i den här kategorin.