Coola Spel » Klassiker » Orm
8.7 / 10 - 2317

Orm

Orm (Snake) Snake är ett klassiskt TV-spel som först spelades i spelhallar under 1970-talet. Efter att det blev förinstallerat standardspel på Nokia-telefoner under 1998, ökade spelets popularitet. Nu behöver du inte en telefon för att njuta av detta klassiska spel, vi har det här!

Om du är en gammal spelare minns du antagligen de klassiska Snake-spelen som var populära både som arkadspel och på andra platser. När det klassiska spelet kom installerat på några smartphones i slutet av '90-talet blev spelet återigen en hit. Nu kan du spela de bästa Snake-spelen gratis online i Flash. I Snake Kanin är målet att flytta runt och äta alla kaninerna. Spelet låter enkelt men är faktiskt riktigt utmanande, särskilt på de senare banorna. Har du det som krävs för att äta upp tillräckligt många söta kaniner innan tiden går ut?
För något med färre kaniner att äta testar du Carai Snake. I det här spelet flyttar du runt ormen och samlar mynt. Det här spelet kräver en del strategi. När du väl lärt dig styrningen tror vi att du kommer att vilja spela om och om tills du vinner. Om du vill ha en riktig utmaning, testa då Snake Ball. Det här är ett av de bästa Snake-spelen i Flash som du kan spela online. Den första banan är enkel men när du klarat den kommer du att kunna hoppa runt till svårare utmaningar. Det är inte många som lyckas hela vägen igenom alla banorna på det här spelet.