Coola Spel » Klassiker » Pacman
8.8 / 10 - 7494

Pacman

Pacman Detta spel behöver inte någon introduktion. Pacman är en klassiker och fortfarande lika populärt som någonsin. Nu behöver du inte gå hela vägen till spelhallen för att spela du kan bara spela det här! Se bara till att du inte fångas av spökena!

Tugga prickarna och fly från eller jaga spökena medan du strövar igenom labyrinten med vår samling av de bästa Pacman-spelen i Flash. Det bästa är att du kan spela de här dataspelsklassikerna gratis online när du har lite tid över. Några av variationerna är riktigt bra. I Pacman spelar du det klassiska arkadspelet. De första nivåerna är enkla men spökena - såsom Blinky - börjar röra sig snabbt i de senare nivåerna. Endast de allra bästa spelarna kommer att lyckas tugga och glufsa sin väg till den sista nivån.
Om du söker en rolig variant av originalspelet så måste du kolla in Slackman som utspelar sig på kontoret. Lyckas du ta alla munkarna innan medarbetarna säger till chefen och du får sparken? Ha kul medan du glufsar i dig alla munkarna för att få högsta poängen. För något helt annorlunda spelar du Pacman Plattform 2. Du är Pacman i det här spelet men istället för att gå igenom en labyrint måste du hoppa mellan plattformar medan du tuggar prickarna och undviker spökena. Det här spelet kombinerar Pacman med sidescroller äventyrsspel.