Coola Spel » Roliga Spel » Paparazzi
8.5 / 10 - 1292

Paparazzi

Paparazzi Kändisar klagar ofta över irriterande Paparazzi. Ingenting de gör eller säger går obemärkt förbi längre. Var en av de där irriterande parasiterna i dessa roliga Paparazzi-spel! Ta en bild på Selena Gomez eller Hannah Montana för att sälja till högstbjudande!

Gillar du kändisar? Det har aldrig varit så roligt att jaga filmstjärnor! Våra paparazzispel i Flash som du kan spela online är helt gratis. På nolltid är du mitt i händelsernas centrum medan du försöker ta så många poäng som möjligt och klara dig från nivå till nivå. I Vanessas Lättsinniga Bilder måste du smyga runt för att ta det perfekta fotot. Det här spelet är väldigt roligt och visar dig hur det är att vara en fotograf som försöker ta det perfekta fotot av en filmstjärna som ska spela för gallerierna. Det är svårt att komma till sista nivån i det här spelet men med lite övning lyckas du.

Ett annat bra paparazzispel där du jagar kändisar är Under Cover. I det här spelet måste du ta de snaskigaste fotona på stjärnor för att samla poäng och komma vidare till nästa nivå. Lyckas du ta det perfekta fotot? Oavsett om du fotar Hannah Montana eller någon annan kändis kommer du att känna dig som att du är mitt i handlingen. Vi har de bästa paparazzispelen i Flash som du kan spela online när du vill. Det bästa är att det är gratis att spela dem. Du kan leva en fotografs liv och fota stjärnorna med din favoritkamera så mycket du vill.