Coola Spel » Bilspel » Parkering
8.1 / 10 - 22681

Parkering

Parkering Testa dina parkeringskunskaper här innan du går ut och förstör din pappas bil. Försök att förflytta dig så försiktigt som möjligt för att undvika andra bilar och brandposter och kanske, bara kanske din pappa låter dig parkera sin bil en dag!

Behöver du öva på att parkera? Vår samling parkeringsspel i Flash hjälper att lära dig grunderna och ger lite underhållning på samma gång. Vissa av spelen i den här avdelning är mer avancerade än andra men spelstilen är rolig i allihopa. I spelet Bilparkeringsutmaning är du på en parkeringsplats och måste försöka hitta den perfekta parkeringsplatsen så att du inte blir tvungen att gå för långt till butiken. Det här Flash-spelet är väldigt kul och kommer att underhålla dig i timmar medan du parkerar.
Ett annat bra parkeringsspel du kan spela online är Air Traffic Chief. I det här spelet är du en flygledare som måste parkera flygplan och jetplan. Det här spelet kan bli hektiskt men med övning kommer du att klara dig till slutnivån. För lite mer parkeringsskoj kan du testa Park my Limo Game där du måste lära dig att parkera en limousine utan att orsaka någon skada. Det kan vara väldigt kul att spela den här typen av kördataspel online. Ju mer du spelar desto bättre blir du på att parkera - oavsett vad du kör!