Coola Spel » Bräda och Kort » Patiens
9.4 / 10 - 19754

Patiens

Patiens Patiens är ett av de mest populära kortspelen i världen. Nu kan du spela det här, online. Med alla dessa olika typer av patiens blir detta spel aldrig gammalt. Spela Pyramid-patiens med fornegyptiska symboler eller Sheriff-patiens för verkliga cowboys. Ett klassiskt spel som aldrig blir tråkigt.

Det är enkelt och gratis att lägga våra Flash-patienser. Om du vill ha ett enkelt kortspel att fördriva tiden med har vi gott om bra titlar. Från versioner som är trogna det klassiska kortspelet till variationer som kommer att hålla dig sysselsatt i timmar har vi något för alla. Om du gillar bräd- och kortspel har du kommit helt rätt. I Crecent Solitaire får du det klassiska spelet med en extra krydda. I den här versionen används två kortlekar. Reglerna är enkla att lära sig. När du väl fattat grunderna kommer du att älska möjligheterna det innebär med en extra kortlek. Uppföljaren Crescent Solitaire 2 är också väldigt bra.
om du vill ha ett pusselinslag ska du testa Pyramid Solitaire 2. Du måste klara pyramiderna i den här versionen av patiens. Det låter enkelt men kan vara ganska utmanande. Du måste verkligen vara uppmärksam så att du inte missar några tillfällen. Lyckas du gå igenom båda kortlekarna? Patiens online är väldigt kul, särskilt när det är gratis. Om du ser dig omkring kommer du att upptäcka att vi har en samling med de allra bästa Flash-patienserna som kan läggas online. Om du gillar att spela kort med dig själv kommer du garanterat hitta något i den här kategorin om du bara letar.