Coola Spel » Sportspel » Bar Sports » Pilar
7.9 / 10 - 1828

Pilar

Pilar När du säger Dart, tänker de flesta på överviktiga brittiska män med en sjömanstatuering och en öl i handen. Dock har Dart blivit mycket populärt och du kan även spela det online. Har du stadigheten som gör dig till Dart-mästare? Ta reda på det här!

Våra pilspel i flash erbjuder samma spänning och sportsmannaanda som pilkastning i verkligen har att erbjuda, minus skaderisken. Du kan kasta pilar när du vill från din bekväma datorstol. Vi har något för alla med allt från detaljerade simulationer till spel som främst handlar om att ha skoj istället för exaktheten i dina kast.

Ett av våra mest populära spel i pilspelskategorin är Darts Sim. I det här spelet spelar du mot datorn och du måste vinna för att låsa upp nya områden. Du kan välja mellan fyra olika karaktärer och pilstilar. Du använder muspekaren för att kasta pilen mot tavlan, vilket innebär att du kommer att behöva en gnutta skicklighet. Med lite träning kommer du definitivt att samla på dig en massa poäng och klå spelet. Om det inte verkar vara något för dig kan vi rekommendera Pilkastning – 301 eller 501 eller Bullseye, vilket är två andra populära pilspel som du kan spela online helt gratis. De båda erbjuder alla spänning som pilkastning har att erbjuda från där du befinner dig med din dator. Att kasta pil online är ett bra sätt att fördriva lite tid när du behöver varva ner.