Coola Spel » Sportspel » Pingis
8.4 / 10 - 2771

Pingis

Pingis Bordtennis, eller Ping Pong uppstod som sport i Storbritannien under 1880-talet, vid den tiden var det känt som Wiff-Waff. Fastän namnet ändrats förblir principen densamma: Två rackets, en liten boll och ett nät. Vi har en massa olika Ping Pong-spel här som du kan prova!

Om du gillar pingisspel i Flash så är du på rätt webbsida! Vi har lagt en hel del tid på att samla de allra bästa titlarna i den här kategorin så att du kan spela gratis online när du än vill. Det här spelet kräver lite skicklighet men vi har dataspel för alla sorters spelare - dig också! För ett spännande spel i 3D, kolla in Ping Pong 3D. Det här är ett pingisspel som du känner till och älskar, men det här spelet gör det ännu mer nervkittlande att spela online. Du kommer att behöva göra bra ifrån dig för att få högsta poäng men vi tror att du kommer att ha roligt medan du försöker.

För ett pingisspel där du endast använder musen, testa Legend Of PingPong. Då all styrning sköts med musen kan du koncentrera dig på spelet mer än fingrarna på tangentbordet! Du kan bli beroende av det här dataspelet, så var försiktig! Vi har även en titel med Halloween-tema. I Creepy Pong spelar du ett normalt parti pingis men vart du än ser dig om är det något Halloween-relaterat. Du kan spela det här spelet när du vill på året. Du behöver inte vänta på helgen!