Coola Spel » Klassiker » Pong
8.5 / 10 - 800

Pong

Pong I det klassiska spelet Pong är ditt mål att hålla bollen i spel. Använd din paddel för att hindra din fiende och bli segerrik. Snabba reflexer är en nödvändighet för att slå tuffare motståndare. Gör dig redo att åka tillbaka i historien och spela dessa Pong-spel!

RongRong
77%
PingPing
74%
Pong är ett av de äldsta dataspelen vilket är anledningen till att vi har en hel kategori tillägnad helt åt de allra bästa Pong-spelen i Flash som du kan spela online. Spelstilen är enkel, du slår på en puck med en paddel som rör sig i två riktningar. Spelet är roligt även fast det är enkelt. Curveball är ett utmärkt Flash-spel som är baserat på Pong. I princip så spelar du paddelboll i en böjd 3D-miljö. Det här ger verkligen en extra krydda åt det klassiska spelet. Du kan få extrapoäng om du slår bollen på precis rätt ställe med paddeln.
Ett annat bra Pong-spel att spela online är Pongnop. I den här varianten har två datormotståndare på varje sida paddlar och en boll. Ditt jobb är att stoppa bollarna på båda sidorna i mitten av skärmen. Trots att det liknar Pong ger det ett nytt spelstilselement åt den klassiska utmaningen. För en extrem version av Pong ska du kolla in Pwong 2. Med bättre grafik, musik, ljudeffekter och mer är det här Pong på anabola. För fans av originalspelet och nya spelare som aldrig hört talas om klassikern tidigare är det här ett utmärkt spel som fortfarande utmanar.