Coola Spel » Tjejspel » Powerpuff Pinglorna
8.2 / 10 - 5578

Powerpuff Pinglorna

Powerpuff Pinglorna (Powerpuffpinglorna) Powerpuffpinglorna är tre små flickor som försöker rädda världen innan läggdags. Skapade av professor Utonium när han blandade kemikalien X med lite socker och kryddor. Powerpuffpinglorna skyddar världen från onda typer som den onda apan Mojo Jojo och prinsessan. Hjälp Bubblan, Blomman och Buttran med dina egna superkrafter!

Om du är ett fan av Powerpuff Girls kommer du att älska den här kategorin. Vi har hittat de bästa Powerpuff-spelen i Flash att spela online. Det bästa är att du kan spela dem så länge du vill helt gratis. Även om du inte är ett fan av seriefigurerna kan du ändå uppskatta de här spelen. Testa Powerpuff Girls: Snapshot för något enkelt och roligt för alla åldrar. Du placerar tjejerna i olika poser runt omkring på scenen och tar sedan ett foto som används för att visa upp dem i tidningen nästa morgon. Vissa tjejer kommer att tillbringa timmar och ha kul med det här.

Valprobotarnas Attack är ett annat Powerpuff Girls-spel. Tjejerna måste flyga runt på stan och rädda valparna! Genom att skjuta fienderna befrias valparna och landar på marken i fallskärm. Se till att plocka upp dem innan de faller så att du får flest poäng! För lite Powerpuff Girls-fighting ska du testa Powerpuff Battle. Du har en massa olika alternativ i det här spelet där du sätter upp tjejerna mot skurkarna från serien. Lyckas du ta din favorit Powerpuff girl hela vägen till sista utmaningen?