Coola Spel » Tjejspel » Romantikspel » Pussa
8.5 / 10 - 19892

Pussa

Pussa Vill du uppleva hur det är att kyssa din hemliga älskare? Hjälp dessa underbara pojkar och flickor att kyssas utan att åka fast. Kombinera romans med strategi för att få kärlek i luften. Skaffa lite tuggummi eller läppstift och gör dig redo att hjälpa Amor i dessa kyss-spel!

Våra Flash-kysspel är ett lysande sätt att fördriva tiden och öva på hur man ger den bästa kyssen! Konsten att hångla är något som de här spelen täcker ganska väl. Några av spelen kräver faktiskt en del skicklighet, så tro inte att det bara är tråkiga dataspel som du inte kommer att gilla särskilt mycket. Från romantiska kyssar till kysstävlingar - den här kategorin har något för alla.
Om du inte vet var du ska börja, testa med Hemlig Kontorskyss som utspelar sig på kontoret. Du måste försöka stjäla en kyss när chefen inte tittar. Det är inte så enkelt som det låter! Om du har lite tid över är det här ett utmärkt litet spel. För något annorlunda kan du testa Olydigt Klassrum eller Kyss Mig Snabbt, två av de bästa kysspelen du kan spela online. För alla som söker våldsfria dataspel är det här så långt från våld man kan komma! Skämt åsido är våra kysspel gratis att spela och ger ett roligt sätt att få lite romantik i en annars tråkig vardag. Om du är redo att se om du är en bra kyssare eller inte är det dags att puta med de virtuella läpparna och hångla dig till seger!