Coola Spel » Plattformspel » Pussel och Spring
8.1 / 10 - 19

Pussel och Spring

Du har hittat rätt om du gillar spel med tankenötter som dessutom erbjuder lite action! Variationen i de här spelen är enorm. Sist men inte minst så är alla de här spelen väldigt utmanande! Så vad väntar du på?

Våra Flash-spel där du springer igenom pussel kombinerar två utmärkta spelstilar i ett spel för ännu mer skoj och spänning. Om du gillar att tänka din väg igenom spel men fortfarande gillar lite action och äventyr så kommer du att älska gratisspelen online i den här kategorin. I Glomps Sjö är du en fisk med ett uppdrag. Som piraya ska du bita andra fiskar, men det är inte det enda sättet att ta sig igenom alla banorna. I vissa av dem kommer du att behöva använda hjärnan för att lösa pusslet för att fortsätta hela vägen till slutet. Det här spelet är utmanande!
HeirHeir
82%
För en riktig utmaning ska du kolla in Fireboy and Watergirl. Två spelfigurer i det här spelet behöver hjälp med att navigera i pusslet så att de kommer överlevande till slutet på banan. Med en massa toppenpussel att utmana dig kan det här spelet ta lite tid att klara fullständigt. Princess Barbie är annat kanonbra Flash-spel i kategorin. Spelstilen är intensiv och grafiken är också ganska bra. Inte alla kommer att lyckas klara spelet men det är verkligen kul att försöka. Om du är redo att pussla och springa dig till segern är du på rätt ställe.
E7E7
81%
OzeeOzee
80%