Coola Spel » Pusselspel » Puzzle Quest
8.6 / 10 - 1698

Puzzle Quest

Puzzle Quest I denna kategori erbjuder vi ett brett utbud av pusselspel. Dessa spel utmanar dig verkligen att använda din hjärna för att avsluta pusslet. Varje spel kan vara olika, men de är helt säkert mycket svåra att slutföra.

Våra pusseljakter i Flash kommer att underhålla dig i timmar. Du kommer inte tro dina ögon när du ser alla toppenutmaningar som väntar på dig. Det som verkligen är toppen är att du kan spela alla de här spelen gratis online. Titlarna i den här kategorin kommer att hålla dig sysselsatta. Ett av de bästa pusseljakterna vi har i vår samling är Glassez LD. Spelstilen i det här spelet är enkel men du måste kämpa mot klockan för att klara banan innan din motståndare. Genom övning kommer du att bli bättre och vinna fler poäng.
Mosaik 2 är en annan bra pusseljakt att spela online. Du kan få extrabitar i det här spelet så se till att skicka dem till krossaren så att du kan klara resten av pusslet. Om de första banorna är enkla så behöver du inte oroa dig. De blir hårdare allteftersom! Några av våra pusselspel är riktigt enkla att spela, t.ex. Shape Inlay. Trots att det är enkelt att spela är det inte så enkelt att få högsta möjliga poäng. Genom att du kan spela gratis online kan du tillbringa din tid med att öva tills du blir bättre.
RlaxRlax
80%