Coola Spel » Äventyrsspel » RPG
9 / 10 - 6583

RPG

RPG Gå på äventyr med dessa Flash RPG-spel! Du kan vara en trollkarl och bekämpa onda troll och orker, eller så kan du vara en tapper krigare som går på ett uppdrag att rädda den vackra prinsessan. Kämpa dig igenom spelet genom att vara smartare än dina fiender. Använd rätt strategier och du kommer att slå alla dina motståndare!

Vår samling RPG-spel i Flash kommer att ge dig all spänning och äventyr du behöver. Det finns ingenting som att börja från noll med en karaktär som du sedan leder igenom en massa faror så att du får erfarenhetspoäng för att komma upp i nivå med och skaffa nya färdigheter. Sedan kan du hitta skatten också! Ett RPG i arena-miljö du kanske kan gilla är Swords And Sandals 2. I det här spelet ska du tävla i en turnering. Om du vinner duellerna och slagen så får du ny rustning och vapen så att du kan göra bättre ifrån dig när du tar dig igenom spelet.
RazeRaze
88%
I Swords And Sandals Ultratus spelar du en gladiator. Har du det som krävs för att lämna arenan som segrare? Om du har det kommer du att kunna skaffa dig bättre rusning och vapen så att du räcker ännu längre. Det kan vara tufft att klara sig hela vägen till slutet av det här spelet men RPG-proffs kommer att lyckas. Talesworth Arena är ett annat riktigt bra arenarollspel i Flash. Spelstilen är enkel - kämpa och segra så får du ny utrusning och rikedom. Styrningen är det enkelt att lära sig i det här spelet. Om du gillar RPG-spel online kommer du att älska både den här och alla de andra titlarna som vi har i den här kategorin.
HoboHobo
83%