Coola Spel » Flygspel » Raiden X
8.6 / 10 - 539

Raiden X

Raiden X I dessa spel flyger du runt en snabb nivå med otaliga fiender. Oavsett om du är i ett rymdskepp eller en jetfighter, kommer dessa fiender inte att släppa igenom dig lätt. Var snabbare och dödligare än dina motståndare för att vinna spelet!

Våra Flash-rymdspel är bland de bästa som finns. Om du tittar på titlarna vi har samlat här på ett ställe så kommer du att se varför det är så mycket folk som älskar att komma hit. Vi har dataspelet du vill spela online, inklusive de här äventyren som utspelar sig i yttre rymden. Sky Warrior är ett roligt spel som går ut på att samla och flyga. Du behöver bara musen för att spela det här spelet. Du pekar och skeppet flyger. Du kan skjuta med ett enkelt musklick. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och koncentrera dig på spelet istället för tangentbordet!
Skjutspelet Strikers 1945 Flash är ett annat utmärkt rymdspel. Du kommer att vilja ta dig lite tid till att vänja dig vid styrningen men när du gjort det – se upp! Det här spelet är mycket bra på väldigt många sätt. Om du lyckas komma hela vägen till slutet är du helt klart skicklig. Gillar du skjutspel i yttre rymden så måste du spela Zenon Mega Blast. Med förstklassig grafik, smidig och snabb action och en utmaning på varje bana kommer du att bli spelande ett tag. Vi har dig täckt när det kommer till rymdspel i Flash.