Coola Spel » Roliga Spel » Rent ansikte
7.5 / 10 - 4954

Rent ansikte

Vem tycker inte om ett rent ansikte? Har du inga finnar själv kan du öva upp dina färdigheter i finnklämning med det här spelet. Har du inga finnar kan du få reda hur på hur det är att klämma finnar genom det här spelet utan att skada ditt ansikte.

Det är viktigt att tvätta och sköta om sitt ansikte i den moderna världen. Våra Rent ansikte-spel kan hjälpa till med att visa det och på en samma gång låta dig ha kul. De här spelen passar inte alla, men vi rekommenderar att du prövar på spelen åtminstone en gång så du förstår allt ståhej. Även om de här spelen inte passar alla gamers så tror vi att de flesta kommer att finna lite humor i de här roliga spelen.
I Acne Försvinn! ska du använda muspekaren till att klämma finnar på ansiktet och halsen. Ja, det låter vidrigt och det är lite konstigt, men vill du inte ta reda på hur många finnar du kan klämma under den tilldelade tiden? Nu kan du ta reda på det utan att skada ditt egna ansikte! Det här är inte det enda Rent ansikte-spelet i flash som vi erbjuder. Vårt andra flashspelen som handlar om hygien är Plocka Min Mustasch. I det här simpla och söta spelet använder dig dig av en pincett för ansa en mans mustasch. Det här spelet är faktiskt roligare än vad det verkar! Om du har lite tid till övers så rekommenderar vi att du prövar det. Annars kan du spela ett av våra andra Rent ansikte-spel helt gratis.