Coola Spel » Färdighetsspel » Rep Sving
8.7 / 10 - 628

Rep Sving

Rep Sving (Repgunga) Gunga dig fram genom dessa häftiga repgungespel. Ta dig fram genom djungeln som apor gör och se till att inte släppa taget!

Flash-spel där man svingar i rep är populära därför att de kan vara så väldigt roliga. Trots att de är enkla att spela kan de också vara utmanande på senare banor. Eftersom du kan spela de här spelen gratis online behöver du inte oroa dig över att begränsa dig till bara ett eller två spel. Om du vill ha ett bra exempel på den här genren ska du kolla in Sling Junior som är utformat med mindre barn i åtanke. Spelet är ändå väldigt kul. De första banorna är enkla att klara men det blir svårare längre fram, så det är utmanande hela tiden. Originalet Sling är också bra.
För lite mer action och äventyr kan du testa Advanced Ninja, som är ett riktigt repsvingarspel där du kommer att svinga din väg till den sista banan. Har du det som krävs för att svinga dig rätt väg igenom till slutet? De här Flash-spelen är roliga i alla åldrar. Vi har valt ut spel som alla kan gilla. Om du tittar dig omkring borde du hitta en titel som ser intressant ut. Vi får dock varna att du kommer att vilja kolla in mer än ett spel i den här kategorin.