Coola Spel » Färdighetsspel » Ritspel
8.2 / 10 - 1702

Ritspel

Ritspel Dessa ritspel utmanar dig att slutföra en nivå genom att dra linjer för att sätta igång en handling. Du kanske måste släppa något genom att rita en linje eller skära genom isen med en linje för att frigöra en liten Viking. Låter det kul? Det är det!

Killar du att rita och klottra? Nu kan du göra det online utan att slösa papper med vår samling av ritspel i Flash. Från enkelt till avancerat; vi har något för alla slags konstnärer. Vissa av titlarna är helt enkelt konstprogram som låter dig skapa konstverk, men andra integrerar ritfärdigheter i ett kul spel. Om du vill veta vad vi menar måste du verkligen testa något av spelen på den här sidan.
Ice Breaker 2 är ett utmärkt exempel på vad som finns i den här kategorin. I det här ritspelet i Flash skär du is genom att rita linjer genom den. På det sättet befriar du vikingarna, vilket ger poäng. För att få högsta poäng ska du försöka befria vikingarna genom att använda så få linjer som möjligt. Ju mer du spelar desto mer vill du fortsätta spela. Två andra populära ritspel som du kan spela online är Mechanism 2 och Mechanism 3. Båda är mycket roliga och kommer att hålla dig underhållen och sysselsatt i timmar. Du har hittat den bästa webbsidan på hela nätet för alla som gillar att använda hjärnan och vill spela turordningsspel där man ritar linjer och annat.