Coola Spel » Sportspel » Rugby
8.8 / 10 - 3080

Rugby

Rugby Med VM bakom oss kan du komma hit för alla dina rugbybehov. Spela som ditt favoritlag och visa världen varför rugby anses vara den största sporten bland sina fans. Snabbt och extremt fysiskt, dessa spel misslyckas aldrig med att upphetsa!

Vår rugbyspel i Flash kommer att underhålla dig i timmar. Ta en titt i den här kategorin så kommer du märka att vi har samlat några av de allra bästa sportspelen man kan spela online. Du kan spela allihopa gratis online när du vill varva ned lite. I The Big Hit, där det handlar om fotbollsskott, kommer du att få öva dig. Om du är tillräckligt bra kommer du kanske att klara dig hela vägen till slutet av spelet. Spelet är packat med sportaction. Du spelar med musen, så det är enkelt att styra din karaktär.
För något lite annorlunda, testa A Game Of 3 Halves där du hamnar mitt i en fotbollscupfinal. Har du det som krävs för att ta laget till cupseger? Vi måste varna att det här spelet är beroendeframkallande och det är risk för att du fastnar i all sportaction det har att erbjuda. I Crunchball 3000, som är ett rugbyspel i Flash du kan spela gratis online, måste du kontrollera ett lag med nio spelare. Det här är lite mer invecklat, så se till att du har lite tid att lägga ned på att lära dig styrningen.