Coola Spel » Klassiker » Space Invaders
9.2 / 10 - 782

Space Invaders

Space Invaders Space Invaders är ett arkadspel designat av Tomohiro Nishikado, och släpptes 1978. Spelen i denna kategori är alla baserade på denna tidlösa klassiker. Alla med olika stilar och teman, men de är ändå trogna originalet.

Vi har ett lysande urval Space Invaders-spel i Flash som du kan spela gratis online. Den här kategorin är fullproppade med de bästa Space Invaders-spelen som finns på Internet. Det är gratis att spela dem så testa alla tills du hittar det du gillar mest. För att få ett zombieinslag i originalet, testa Zombie Invasion 2. Du måste förstöra zombies och gravstenar snarare än aliens och deras rymdskepp från yttre rymden, men det här spelet är fantastiskt på många sätt. Om du är ett fan av zombiespel i Flash kommer du att vilja kolla in det här.
Ett annat lysande Flash-spel i den här samlingen är Star Defender. Det häftiga med det här spelet är att du kan uppgradera vartefter du klarar banorna. Med kraftigare ammunition kommer du välutrustad för att klara dig mot vågorna av aliens som kommer marscherande i de senare banorna. Om du älskar att spela Space Invaders-spel online så tror vi att du kommer att älska spelen vi har i den här avdelningen. Från att skjuta aliens till att förgöra zombies handlar det bortom grafiken bara om spelstil. Den här typen av spel är fortfarande omkring av en anledning - de är väldigt kul att spela om och om igen.