Coola Spel » Pusselspel » Peka och Klicka » Sök Bilder
8.8 / 10 - 2400

Sök Bilder

Sök Bilder I denna kategori har vi en mängd olika sökspel. Målet i dessa spel är att söka efter saker i en bild. Dessa saker kan vara siffror, bokstäver eller bilder. Med olika teman och svårigheter har vart och ett av dessa spel sin egen karaktär. Prova dem alla för att välja din favorit!

Våra Flash-spel där man ska söka i bilder kommer att trollbinda folk som fäster sig vid små detaljer och gillar långsamma spel i flera timmar i taget. Vi har några av de bästa titlarna som finns online i den här kategorin och du kan spela allihopa gratis. Kan du hitta alla olikheterna eller lägga märke till den där lilla ledtråden som gör det möjligt att vinna spelet med högsta poäng? Ett spel vi rekommenderar är Mystery Case. I det här mysteriet måste du hitta ledtrådar som hjälper dig att lösa fallet och hitta den försvunna flickan. Spelet är utmanande men inte alltför svårt. Inte alla kommer att lyckas lösa fallet men det har ledtrådar som hjälper dig till slutet.
Ett annat bra spel du kan spela online i kategorin är The Scruffs Online. I det här spelet ska du hitta en lista på föremål som döljer sig i en bild. Bilderna kan vara belamrade men det är också det som gör den här typen av spel så roliga. Lyckas du hitta alla föremålen inom den utsatta tiden. I The Scruffs Online letar du efter föremål i varje bild. Du har en hel lista på saker som du måste hitta innan tiden går ut. Oroa dig inte. Om du fastnar kan du be om ledtrådar som hjälper dig att hitta allting i tid. Vi gillar verkligen det här spelet.