Coola Spel » Pusselspel » Match 3 » Sammansätt Färgerna
9.4 / 10 - 6746

Sammansätt Färgerna

Sammansätt Färgerna (Matcha färgerna) Matcha färgerna för att vinna spelet. Är du smart, snabb och kan du tänka i farten, då är dessa pusselspel precis rätt för dig. Tänk dig igenom gruvorna under guldrushen i spelet Gold Strike till exempel. Håll dig skärpt och ha det kul!

Färgmatchningsspel i Flash kommer i olika former, storlekar och ja just det - färger. Vi har satt ihop ett lysande urval av färgmatchningsspel som du kan spela gratis när du har lite tid över. Från avancerad till enkel spelstil har vi något för alla sorters av spelare. De här spelen kommer att bli en succé bland fans av Bejeweled eller Bubble Shooters eftersom de är mycket liknande.
Till att börja med ska du kolla in Gold Strike som har knasig musik och en karaktär man inte glömmer i första taget. Förutom musiken är spelstilen snabb och vild och kommer garanterat utmana dig. När du klarat spelet kan du gå vidare till Oväntade Brickor eller 1001 Arabian Nights. Båda är lysande exempel på möjligheterna inom den här typen av dataspel. Vilket Flash-färgmatchningsspel du än väljer kommer du ha roligt med att försöka matcha färgerna och rensa linjerna för att komma vidare till nästa nivå. När du kommit förbi de första nivåerna blir kommer hastigheten och svårigheten att börja öka en hel del. Bara de bästa färgmatcharna kommer att lyckas klara sig hela vägen till slutet och få de högsta poängen.
RainRain
84%