Coola Spel » Simuleringar » Affärer » Servering
9.4 / 10 - 13976

Servering

Servering Alla vill driva sin egen restaurang! Nu kan du, med restaurangserveringsspelen. Ta väl hand om dina kunder genom att servera deras middag och dryck i tid. Se till att dina servitörer är snabba och maten är god och din restaurang kommer att bli den mest populära i stan!

Vet du vad som krävs för att driva en restaurang? Om du gillar mat, att äta eller att laga mat så kommer du nog att bli sugen på våra Flash-restaurangspel. Vissa är väldigt enkla medan andra kräver mer skicklighet, men vi har något för alla sorters spelare. Det fina med de här spelen är att du kan spela dem helt gratis online. En av våra favoriter är Papa's Freezeria. Du driver en glassbutik och måste ta emot beställningar, göra glassarna och servera dem. Kunden äter sedan din kreation och ger ett betyg på hur bra du lyckades med den.
I Serving Game handlar det om att servera kunder. Har du det som krävs för att få ut alla beställningarna till rätt kunder och rätt bord, utan några klagomål? Ju bättre du är, desto mer poäng får du. Yum Cookies är kul för dem som gillar sötsaker. Men kom ihåg att vi varnat dig, du kommer att bli hungrig av att spela det här spelet! Oavsett vilket restaurangspel du väljer tror vi att du kommer att ha roligt med att laga mat, servera och göra allt annat som behövs.