Coola Spel » Bräda och Kort » ShellGame
8.1 / 10 - 585

ShellGame

Det här vilseledande spelet har funnits sedan urminnes tider. Vi har valt ut några av de mest intressanta versionerna åt dig. Spela de här bägarspelen helt gratis!

Det här spelet är gammalt, men vår samling av de bästa bägarspelen i Flash kommer att underhålla dig. Några av dem är väldigt enkla att spela medan andra blandar action och lägger till element från olika spelstilar för att göra saker intressanta. Det bästa är att du kan spela dem gratis online. Ett av våra favoritbägarspel heter Snäckskalsspelet. I det här spelet används kokosnötsskal men allt annat är som du väntar dig. Ett annat bägarspel med en extra krydda är Thimblerig där det används biljardbollar. I det här spelet kan det vara roligt att leta efter bollen. Båda de här bägarspelen är väldigt lika det klassiska originalet.

I Filmkyssar är du med i ett lekprogram och ska kyssa kvinnor. Om du inte väljer rätt kvinna åker du ut! Det här är en kanonbra tappning av bägarspelet och lägger till lite krydda och spänning. Har du det som krävs för att vinna programet? Om du kollar runt bland bägarspelen vi har samlat här på ett ställe så kommer du alldeles säkert hitta något att fördriva tiden med. Vi har något för alla; från annorlunda grafik och musik till nya element åt grundspelet.