Coola Spel » Barn Spel » Shrek
7.9 / 10 - 3310

Shrek

Shrek Kom hit för att spela spel med denna vänliga gröna jätte! Dessa spel är alla originella och olika men alla baseras på en karaktär, Shrek! Vi har Shrek memory, Shrek målarböcker, Shrek pussel och mycket mer!

Vi har de bästa Shrek-spelen i Flash som du kan spela gratis online. I den här kategorin har vi något för alla sorters spelare. Oavsett om du gillar pusselspel eller något med lite mer action och äventyr är vi säkra på att ha något för dig, baserat på den tecknade filmen. Var det åsnan som sa något? För något enklare som småbarnen kommer att gilla ska du testa Shrek Skapa Färg som är en färgläggningsbok som låter barn skapa konstnärliga mästerverk utan oreda. Från huvudpersonen till åsnan och prinsessan; det finns en färgläggningssida för alla.

Shrek Rapa är ett annat bra Shrek-spel i Flash som du kan spela gratis online. Det här sviniga humorspelet kretsar kring rapar. Kan du få Shrek att rapa för flest möjliga poäng? Inte alla kommer att uppskatta det här spelet men en hel del folk kommer att spela med ett leende. Om du vill ha lite sportaction testar du Shrek Shreds. I det här dataspelet ska du göra tricks med din skateboard. Med tema i Shrek-filmen kommer det här spelet garanterat underhålla dig flera timmar i sträck. Det bästa är att du kan spela det här och alla de andra Shrek-spelen gratis online.