Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Skjutspel
10 / 10 - 6

Skjutspel

Skjutspel Alltid velat bli en cowboy i vilda västern? Kanske en soldat i ett krig eller bara en gangster från South Central LA? Nu kan du det! Med dessa action-fyllda skjutspel är ditt mål enkelt; besegra dina fiender genom att skjuta dem! Låter enkelt nog, men underskatta inte svårigheten annars kommer du att hamna sex fot under marken!

Gillar du att skjuta på måltavlor eller fiender? Vårt utbud av skjutspel kommer garanterat att underhålla dig i timtal. Att få till en bra träff på din sista runda kan vara svårt, men det som är så bra med vårt utbud av skjutspel i flash är att de är helt gratis att spela. Du behöver alltså inte lägga ut en massa pengar för att få din beskärda del av träning.
Vi har några enkla och simpla spel för nybörjare såväl som mer avancerade skjutspel för den skicklige som är ute efter större utmaningar. Vi är säkra på att du kommer att få ut din beskärda del av spänning från minst ett av våra skjutspel i flash, oavsett hur skicklig du är som virtuell skytt. I de flesta spelen rör du dig med tangentbordet och siktar och skjuter med musen. Tänk på att de här spelen kan vara väldigt beroendeframkallande, speciellt om du ser att någon klår ditt rekord på poängtavlan! Vi har en hel arsenal för dig att välja mellan med allt från handeldvapen till Glock-pistoler, till maskingevär till raketgevär och mer därtill. Både Prickskytten och Warzone Getaway 2 är bra spel att börja med om du vill in i hetluften och börja tömma magasin med detsamma.