Coola Spel » Bilspel » Pimp My Ride
8.4 / 10 - 12393

Pimp My Ride

Pimp My Ride Yo Dawg! Jag hörde att du gillar att spela dataspel så nu kan du spela dataspel i bilen med alla dessa Pimp My Ride-spel! Genom att sätta en bärbar dator eller tv i din bil kan du ha de häftigaste hjulen och vara gatornas kung!

Om du gillar Pimp My Ride-spel i flash har du hittat rätt. Vi erbjuder många olika spel - någonting för alla sorters gamers. Det är däremot inte alla som gillar den här sortens spel, men för de som gör det kan det vara jätteroligt att modifiera ett fordon och få det att se vrålsnyggt ut. Du kan välja mellan allt från offroad-fordon (monstertruckar) till snygga street racer-bilar till verkliga bilar som Audi R8, så du har en hel de att välja mellan.
En av våra favoriter i kategorin Pimp My Ride är Drag Racer 3 . Det som är så coolt med det här spelet är att du kan modifiera din bil (en dragster) och du kan dessutom köra med den när du är klar. Det gör det här spelet så mycket roligare. Modifieringen du gör kommer att påverka hur bra det går för dig på körbanan, så var noggrann med alla detaljer! Två andra spel som vi rekommenderar är Pimp My Ride och Pimpa Audi R8. Oavsett vilken typ av racing- eller bilspel som du gillar så har vi någonting för alla sorters gamers. Om du gillar att modifiera dina bilar och få dem att köra lika bra på gatan eller körbanan som de ser ut så tror vi att du kommer att älska de Pimp My Ride-spel som vi erbjuder.