Coola Spel » Sportspel » Skateboard
8.3 / 10 - 35776

Skateboard

Skateboard Alltid velat bli nästa Tony Hawk? Nu kan du det! Spela dessa spel för att öva dina skateboard-trick! Prova en ollie, sätt en eggplant eller satsa på en 360 kick flip. Lika roligt som i verkligheten, men mycket säkrare!

När det kommer till skateboarding i Flash online har vi något för alla. Oavsett om du är actionspelare eller någon som gillar att lösa pussel har vi en titel som kommer att passa dig när du har tid. Du kan spela vilket du vill av dataspelen i den här avdelningen gratis online. Ett av de bästa skateboard-spelen vi har är Skate Challange. Som namnet antyder är den här titeln utmanande till max. Om du kan skejta och göra tricks kommer du att lyckas samla ihop en hög poäng men du kommer att behöva tid till övning innan du lärt dig styrningen.
Testa Sewer Skater om du vill ha något annorlunda. Det är ett side-scroller skejtingäventyr. Har du skickligheten som krävs för att komma till sista banan? Det enda sättet att ta reda på det är att sätta dig ned och spela. Förbered dig på att tillbringa en stund framför datorn med att försöka få bästa poäng! Vi har alla möjliga kanonbra skateboardspel i Flash som du kan spela online. Oavsett din nivå kommer du att hitta något i den här kategorin som får blodet att pumpa. Från plattformsspel med skateboardåkare till rena racingspel, till sådana fyllda med stunter och tricks, har vi något för alla sorters spelare.