Coola Spel » Sportspel » Vintersporter » Skidåkning
8.6 / 10 - 4065

Skidåkning

Skidåkning Varför vänta på att den första snön ska falla för att sätta på skidorna? Kom och spela våra skidspel här. Utförsåkning, hopp, tricks och slalom, du kan hitta allt här. Dessa spel kommer att underhålla dig hela vintern!

Vi har det du behöver när det kommer till skidåkningsspel i Flash. Alla våra sportspel kan spelas online gratis när du har tid över. Om du gillar spänningen av att åka nedför i backarna medan du försöker undvika hinder kommer du att älska spelen vi samlat på ett ställe här. Ett av spelen vi verkligen gillar i den här avdelningen är Backhoppning 2 på grund av alla häftiga stunter och hopp som du kan göra med ramperna. Du kommer att behöva öva lite men styrningen i det här spelet är enkel att lära. Du kommer att flyga genom luften på dina skidor på nolltid.
Skidtrick är ett annat Flash-spel med skidtricks. I det här spelet måste du vara uppmärksam på olika faktorer i dina stunter så att du kan samla ihop mest poäng. Även om du inte får högsta poäng kommer du att ha kul med det här skidåkningsspelet som du kan spela online. För en samling skidrelaterade minispel, kolla in Cross Country Skifahren. Den här titeln har någonting för alla. Oavsett vilket minispel du gillar mest kommer du att lägga ner mycket tid på att få högsta poäng.