Coola Spel » Pusselspel » Match 3 » Bubble Shooter
9 / 10 - 56662

Bubble Shooter

Bubble Shooter Alla dessa Bubble Shooter-spel härrör från det ursprungliga Puzzle Bobble, utvecklat och utgivet av Taito Corporation. I dessa spel måste du ta bort alla bubblor genom att skjuta dem med en bubbla i samma färg. Under spelets gång, blir nivåerna svårare och du har mindre tid att planera din strategi. Tidlöst och kul för alla åldrar!

Gillar du Bubble Trouble eller liknande spel? Vårt utbud av Bubble Shooter-spel i flash kommer att hålla dig nöjd och glad. Vi erbjuder en hel del olika versioner av det här populära spelet. Målet är enkelt - spräck så många bubblor som möjligt per bana. Du gör det här genom att skjuta på bubblorna. När du får färgerna på två bubblor att stämma överens kommer de att spricka!
Om du tycker att spelet verkar vara enkelt så har du rätt, men när du kommer längre fram i spelet kommer du att märka att banorna blir svårare och svårare. Det är det här som lockar så många människor till att spela Bubble Shooter-spel. Vi har gjort det enkelt att hitta ett spel som du kommer tycka om genom att erbjuda ett brett urval av spel i den här kategorin. Du kommer att hitta ett som passar dig oavsett om du har spelat den här sortens spel förut. De är lätta att lära sig. Ett av de bästa Bubbles-spelen i flash som vi har är Super Bubblor och det handlar om färgen på bubblorna. Du måste inte bara vara snabbtänkt, utan du måste också lyckas med att rensa bort alla bubblorna innan du kan fortsätta. Ju mer bubblor som du spräcker, desto högre poängresultat får du. Är du snabb med att smälla bubblorna kommer du att få extrapoäng, vilket ökar dina chanser att hamna på poängtavlan i några av våra spel.