Coola Spel » Roliga Spel » Slå till
8.2 / 10 - 500

Slå till

Smäll dig din väg genom dussintals fantastiska spel! I de här spelen gäller det att ha god reaktion och precision. De här spelen är också väldigt, väldigt roliga och ett bra sätt att varva ner på.

I verkliga livet är det inte så trevligt att slå folk eller datorer, men i våra Flash-spel som går ut på att slå saker får du utlopp för din ilska. De här spelen är utmärkta spel för att släppa lite stress. De är gratis att spela online och kommer att få dig att klicka på knappen för att få ur dig alla dina frustrationen en gång för alla! I Sanity Tension måste du göra dig av med din odräglige granne. Du kan slå och sparka bort pesten så att du kan relaxa i fred! Det här spelet är ett utmärkt sätt att relaxa och handskas med undertryckta känslor. Klarar du alla banorna hela vägen till slutet?
För en klassiker i den här kategorin ska du testa Slå Saddam. Du ska spöa på den gamle irakiske presidenten tills han inte har några krafter kvar och är ute för räkning. Det här spelet passar inte alla, men om du kommer ihåg Irakkriget kanske du vill ge Saddam en smäll ändå. Trots att Just Not Cricket startar som en helt vanlig cricketmatch kommer du snart att slå ihjäl monster med ditt slagträ för att rädda dagen! Lyckas du bli av med alla de hemska odjuren i tid och bli hjälte? Det här spelet där man smashar saker är väldigt kul.