Coola Spel » Tjejspel » Makeover-spel » Sminka Kändisar
8.9 / 10 - 1979

Sminka Kändisar

Sminka Kändisar Kändisar är beroende av sitt utseende. Justin Bieber skulle inte vara lika populär om han hade en enorm finne på näsan och kan ni tänka er Lady Gaga på scen utan makeup? Nu är det ditt jobb att göra dina favoritkändisar så vackra som möjligt för att säkerställa deras framgång!

Om du drömmer om att vara en kändis och leva som dem kommer du att älska vårt utbud av make-up-spel i flash med kändisar. De här spelen är väldigt simpla, men du kan trots det ha väldigt kul med dem, speciellt om du är ett storfan av en av kändisarna. Och oroa dig inte, vi har både manliga och kvinnliga stjärnor, så du kan välja din favorit. I några av de här spelen finns det kändispar och du kan göra make-up för båda!
Ett av våra mest populära spel är Lady Gaga Makeover Game. Om du gillar hennes musik men inte hennes stil kommer du att bli glad över att få veta att du kan ändra hennes hårstil, makeup och mer därtill. Om du någonsin har drömt om att vara en stjärnstylist så är det här söta flashspelet vad du är ute efter. Två andra spel som folk gillar är Taylor Swift och Selena. Några av de här spelen har mer än en kändis, vilket är riktigt skoj. Nu har du chansen om du någonsin velat bli stylist åt en berömd kändis. Våra gratis make-up-spel i flash med kändisar låter dig bestämma över hur stjärnorna ska se ut. De flesta av de här spelen är väldigt enkla att spela, och även om du inte vinner genom att tjäna ihop poäng så kommer du fortfarande att ha roligt.