Coola Spel » Sportspel » Bar Sports » Snabb biljard
8.2 / 10 - 1175

Snabb biljard

Snabb biljard Biljards popularitet har ökat snabbt de senaste åren, särskilt som ett spel som spelas i barer och pubar. Nu behöver du inte gå ut till någon skum bar för att öva dina trickstötar. Du kan göra det här, online!

Om du inte har så mycket tid över men ändå vill spela är det våra snabbiljard-spel i Flash du behöver. De är väldigt roliga och ganska utmanande, men det tar inte lång tid att komma igenom hela spelet. För alla som har brått är det någonting positivt. Att du kan spela dem gratis online är bara en extra bonus. För en extra krydda åt klassikern, testa Crazy Pool. När du börjar kan du bara spela med den vita bollen men ju längre du kommer i spelet öppnar sig nya färger och låter dig göra bättre skott. Poängsättningen kan ta ett par partier att förstå men det här spelet är en utmaning. Testa Blast Billards 2008 om du vill ha snabb biljard med lite action på köpet. Om du inte skjuter i tid exploderar bollarna! Det här ändrar spelstilen helt eftersom du måste göra ditt skott innan tiden går ut.

Blast Billiards är ett helt unikt biljardspel i Flash. Om du träffar dynamiten så är spelet över. Du måste rensa bordet. När du gjort det kommer du till nästa bord. Lyckas du ta dig hela vägen till slutet av det här utmanande biljardspelet? Vi har enkla biljardspel för alla, från kompletta biljardspel till övning på trickskott. Titlarna i den här kategorin är lätta att lära sig och spela utan en massa trassel och krångel. Du kan spela dem gratis online så du behöver inte oroa dig över att spendera pengar på att spela lite biljard online.