Coola Spel » Bräda och Kort » Snabbkort
8.9 / 10 - 2832

Snabbkort

Snabbkort Dessa snabbkortsspel skiljer sig från de traditionella kortspelen. Målet i detta spel är att varje spelare försöker bli av med alla sina kort. Den spelare som blir av med sina kort först, vinner!

Om du har ont om tid och har bråttom ska du testa vår samling korttitlar i Flash. Vi har något för alla. Oavsett din skicklighet kommer du att hitta ett kortspel som passar dig. Det bästa är att alla spelen är gratis att spela online, när du än vill. För ett riktigt snabb spel, testa Lightning. Målet är att bli av med alla korten först. Med övning kan du bli bra på det här spelet. Rundorna tar inte så lång tid. Välj ut ett kort och tryck på pilen till höger för att släppa det och gå vidare.

Färgen spelar ingen roll i Speed Cards. Det här snabbar kortspelet handlar bara om nummer. Riktningen byter från stigande till sjunkande så du måste verkligen vara uppmärksam. Om du är först med att göra dig av med alla korten så vinner du. Det är hur snabb du är på att välja kort som avgör om du vinner i Speed. Om du är tillräckligt snabb kan du bli av med dina kort och vinna matchen. Du trycker på pilen nedåt för att välja var du vill lägga kortet. Det här kortspelet, och alla våra andra, är snabbt!