Coola Spel » Sportspel » Vintersporter » Snowboard
8.8 / 10 - 11457

Snowboard

Snowboard Kan du inte vänta tills den första snön faller? Prova dessa Snowboard-spel. Målet är att vara snabbast i ett snowboard-utförsåkningslopp. Gå ingen annan stans om du vill ha spännande spel i hög hastighet och med de sjukaste tricken!

Om du vill testa några av de bästa snowboardspelen i Flash så har du kommit rätt. Kolla runt i den här avdelningen, du kommer att upptäcka att vi lagt ned tid på att hitta de bästa snowboardspelen som du kan spela gratis online. Är du redo för backarna och att hoppa och göra stunter i snön? För lite skojjig side-scroller ska du testa Downhill Snowboard. Det här spelet är enkelt att lära sig men svårt att behärska! Du kommer att vilja ta tid på dig och se efter om du klarar dig igenom alla de olika nivåerna. Vissa backar är riktigt galna och roliga.
Downhill SnowBoard 2 är ett annat spel med nedförsåkning i snön. Spelstilen i det här spelet är liknande den du är van vid och älskar men med en extra krydda för att överraska dig. Klarar du dig igenom alla de olika banorna hela vägen till slutet så att du vinner? Uppföljaren Downhill Snowboard 3 är också ett bra spel. Kolla runt i kategorin för snowboardspel i Flash. Vi har något för alla. Oavsett om du gillar racing eller föredrar stunter medan du hoppar och flyger genom luften så har vi något för dig med vårt stora urval snowboardspel som du kan spela gratis online.