Coola Spel » Äventyrsspel » Sonic
8.4 / 10 - 30340

Sonic

Sonic Igelkotten Sonic hade sitt första spelframträdande i 1991 års klassiska Sega-spel Igelkotten Sonic. Han blev snabbt en av de mest populära och kända spelkaraktärerna. Sedan hans första introduktion har han medverkat i många spel, serietidningar, tecknade serier och till och med en långfilm. Spela igenom alla dessa spel i hög hastighet!

Om du är ett fan av side-scrolling äventyr i plattformsspel kommer du att älska vår samling med de bästa Sonic-spelen i Flash som det går att spela online. Om du har tid tror vi att du kommer att älska alla de lysande spelen i den här kategorin. Vi har något för alla sorters spelare som gillar spel där man ska springa och hoppa, och slåss. Du kan spela originalklassikern i Ultimate Flash Sonic. Välj vilken karaktär du vill vara och zooma igenom banorna medan du försöker att ta alla mynten och kamma ihop högsta möjliga poäng. Om du är tillräckligt bra kanske du lyckas ta dig till sista banan.
För genreblandning ska du kolla Final Fantasy Sonic X6 som kombinerar spelstilarna från två av de mest populära dataspelen någonsin. Har du det som krävs för att ta Sonic hela vägen till spelets slut med bara ett liv? Om du är bra kommer du att klara det! För Sonic-fans är Sonic Character Creator ett bra val. Du kan utforma din egen Sonic precis som du vill. Det här är väldigt kul, särskilt för mindre barn som vill peka, klicka och designa. Alla våra Flash-spel som är baserade på Sonic the Hedgehog är lysande sätt att fördriva tiden.