Coola Spel » Barn Spel » Sortering
8.3 / 10 - 4055

Sortering

Gillar du att lägga pussel? Då har du hittat rätt. I de här fräna spelen ska du sortera, rensa och organisera alla de olika föremålen. Det är ett bra sätt att fördriva lite tid på!

Våra Flash-spel där du sorterar saker är toppensätt att fördriva lite tid. Spelstilen är enkel men spelen kommer att hålla dig sysselsatt och underhålla dig. De flesta av titlarna är utformade för mindre barn men de kommer att ha kul med att försöka städa och organisera alla de olika skärmarna. I Städtid behöver du hjälp med att städa efter ett galet party. Om du får det gjort i tid så kan du klara nivån och försöka igen om du vill. Det här spelet kommer att hålla din småtting trollbunden i timmar medan de försöker städa efter det stora partyt.
För ett mer lärorikt spel som är roligt, testa Caroline's Room. I det här spelet måste du städa ett barnrum genom att placera allting på rätt ställe - innan tiden går ut. Ju snabbare du lyckas desto fler poäng får du. Ett annat bra städningsspel du kan spela online är Pinkys Rum. Du arbetar mot en timer i det här spelet också, men om du gör bra ifrån dig kan du ta dig igenom hela spelet. Det här spelet är inte bara roligt att spela, det kan hjälpa barn att lära sig hur viktigt det är att hålla det städat på rummet.