Coola Spel » Äventyrsspel » Spiderman
8 / 10 - 7055

Spiderman

Spiderman Detta är din chans att spela som din favorit serietidningssuperhjälte! Skjut ut ditt nät och flyg genom staden för att besegra alla skurkarna som springer omkring.

Spindelmannen... Det enda han vill ha är action och äventyr; rikedom och berömmelse får andra söka. Fans av klassiska serietidningar och tecknad film med Spindelmannen kommer att älska vår samling med de bästa Flash-spelen där Spindelmannen är huvudperson. Du kan bli din favorithjälte och rädda dagen som bara Spindelmannen kan! I Spider Man Dark Side är det side-scrolling som gäller för Spindelmannens äventyr. Kan du använda väven för att slunga dig mellan hustopparna i staden? Det här spelet är lite svårt, men när du väl lärt dig styrningen är det ett otroligt spel som är baserat på seriefiguren vi alla känner och älskar.

För ett spel som bygger på filmrättigheter, kolla in Spindelmannen 2 som äger rum efter att första filmen blivit framgångsrik. Du får vara Spindelmannen i det här spelet och använda så många superkrafter du kan för att överleva. Bara de allra bästa spelarna kommer att nå sista banan i det här spelet. Rädda Mary Jane är ett annat spel med Spindelmannen. Som namnet antyder är ditt mål enkelt - rädda din flickvän. På vägen stöter du på några enkla fiender, och några svårare. Om du är tillräckligt bra så klarar du dig hela vägen till slutet och rädda Spindelmannens älskling.