Coola Spel » Sportspel » Spjut Kastning
8.4 / 10 - 586

Spjut Kastning

Spjut Kastning (Spjutkastning) Känn dig som en riktig Spartan när du försöker kasta ditt spjut så långt som möjligt i de häftiga spjutkastningsspelen!

Våra Flash-spel där man kastar spjut är enkla att spela, men kan vara väldigt beroendeframkallande. Om du inte är försiktig kan du komma att inse att du tillbringar väldigt mycket tid med att försöka få högsta möjliga poäng på varje bana. De här spelen är gratis online så du kan testa så många du vill. I Råttornas Olympiad är du en liten råtta som ändå är väldigt bra på att kasta spjut. Med bara tre klick kommer du att kunna se hur långt du kan gå. Du kommer att kunna klara första banorna i det här spelet ganska enkelt, men det är inte alla som klarar sig hela vägen till slutet.

För ett klassiskt spjutkastningsspel, testa Spartan 300. Fysiken och spelstilen är bekanta men du kommer att älska den autentiska Spartan-grafiken som ger en hel del djup till spelet. Lyckas du bli mästare och medlem i Elit 300? Spear Toss 2 är ett annat utmanande spjutkastningsspel du kan spela online. Du kan välja mellan ett lätt, mellantungt och tungt spjut. Varje spjut måste kastas på olika sätt för att få bäst distans. Hur långt lyckas du kasta spjutet i det här spete? Börja spela nu och ta reda på det.