Coola Spel » Action Spel » Skjuta » Spring och Skjut
8.8 / 10 - 8651

Spring och Skjut

Spring och Skjut Dessa spel handlar om action! Ta dig fram genom nivåerna med en ändlös ström som inget hellre vill än att döda dig! Det spelar ingen roll om spelet utspelar sig i det förflutna eller en avlägsen framtid, de är alla snabba och actionfyllda!

Våra Flash-spel där du springer och skjuter är kanonbra side-scrollers från svunna år. Om du är en plattformsspelare som är borta från konsolen och behöver spela så kommer vår samling i den här kategorin hålla dig tillfredsställd med lite lemlästning i snabbt tempo. Testa att börja med Thing Thing 4. Du är ett monster, men du kan ta hämnd på dem som skapade dig. Möjligheten att ställa in din karaktär gör det här spelet unikt. Du måste förgöra alla fienderna för att klara alla banorna fullständigt och klara spelet. Thing Thing Arena 3 är ett annat spel i den här serien som är mer av ett fightingspel i arenamiljö.
RazeRaze
88%
I det spännande plattformsspelet Plazma Burst ska du skjuta ned alla dina fiender medan du rör dig från en sida av skärmen till den andra. Det här spelet har några överraskningar. Se till att du uppmärksammar alla de små detaljerna du kan få högsta poäng med när du spelar. När det kommer till Flash-spel där du springer och skjuter som du kan spela gratis online har vi allt du behöver. Se dig omkring tills du hittar de bästa side-scrolling plattformsspelen du vill spela till sista banan. Klarar du dig hela vägen till slutet i något av de här spelen? Det är dags att ta reda på det nu.
ZayoZayo
85%
DoomDoom
83%