Coola Spel » Plattformspel » Spring och Undvik
8.1 / 10 - 766

Spring och Undvik

Spring och Undvik Målet i dessa spel är enkelt. Spring din väg genom nivån och undvik allt som står mellan dig och målet. Låter enkelt nog men allt är inte vad det ser ut som!

Kan du klara du dig till mållinjen och på samma gång undvika alla hinder? De här Spring och undvik-spelen i flash kommer att sätta dina färdigheter på prov i takt med att du klår bana efter bana. Låt inte skärmbilderna lura dig - de här spelen är inte enkla. Banorna blir bara svårare och svårare. De senare banorna får till och med den bästa spelaren att börja rycka i håret. Du har varnats!
Om du tror att du har det som krävs för att hamna på poängtavlan för något av våra Spring och undvik-spel i flash så är det bara att välja något av dem ur vårt fantastiska urval av spel som vi erbjuder. Två av våra mest populära spel som vi kan rekommendera är Förhistorisk 2 och Den Sista Dinosaurien. Du måste se till att "undvika" alla andra spelsidor och "springa" till oss för din dagliga dos av gratisspel i flash. Det är däremot inte alla som gillar att "springa och undvika". Är du en av dem ska du se till att kolla in våra Spring och Skjut-spel eller till och med vår Hoppa och Spring-kategori. De skiljer sig en aning från våra vanliga "Spring och undvik"-spel, så de kan bidra med lite variation i ditt spelande. Se dig för och pröva på ett spel eller två tills du hittar det som passar dig. Slut aldrig att springa och undvika!
YokoYoko
81%