Coola Spel » Bilspel » Stötlopps Bana
8.1 / 10 - 1542

Stötlopps Bana

Stötlopps Bana (Störtloppsbana) Hoppa in i bilen och ta en åktur längs motorvägen. Kanske en adrenalinfylld tävling är ett bättre benämning än en åktur. Undgå de andra förarna och var snabbast på gatorna. Kör säkert!

När det kommer till motorvägsracing i Flash har vi några av de bästa spelen som finns. Förutom att vara roliga och utmanande är de också gratis att spela online. Oavsett om du vill sitta bakom ratten i en sportbil eller artonhjulare tror vi att du kommer att älska de här spelen som går ut på att racea ned för motorvägen i hög hastighet. Se upp för polisen!
Racingspel är populära och de här som äger rum på motorvägar och andra vägar är inga undantag. I Galna Lastbilschaufförer är du t.ex. en lastbilsförare som rullar ned för vägen och försöker hinna med alla leveranser i tid. Klarar du det utan att råka ut för en olycka? Annars kanske du vill testa Freeway Fury. I det spelet är du en stuntman som måste utföra galna stunter och tricks på motorvägen. Var försiktig – det här spelet är beroendeframkallande! Det är enkelt att hitta det bästa motorvägsracingspelet i Flash. Allt du behöver göra är att kolla runt på den här sidan tills du hittar något du tycker ser intressant ut. Oavsett vilken typ av fordon du racear i tror vi att du kommer att älska att köra agressivt på motorvägen utan att behöva oroa dig för polisen eller att göra illa någon. Är du redo att racea?